[home] [contact]
[buy CDs/DVDs online]

PAGE

- Diskografi 1983-2000 -


1983 7" Dansande man

    Dansande man 4.11 / Aldrig mer (Eskimo Records, E01)
30 juni 1986 7" Som skjuten ur en Kanon
    Som skjuten ur en Kanon 3.20 / Skaka mig upp (Accelerating Blue Fish, ACCS 702)
1987 dubbel-A-sidig 7" Blå fötter / Sorg flyg bort
    Page: Blå fötter / XL: Sorg flyg bort (Accelerating Blue Fish, ACCS 703)
(1994) samlings-CD THE LOST TAPES [1980-1987]
  1. Jag kommer in 4.56 (1987)
  2. Du är min vår 3.02 (1987)
  3. Flera hundra mil 3.43 (1986)
  4. Det syns ingen snö 3.24 (1985)
  5. Rosa moln & vita segel 5.31 (1984)
  6. Tåg till Eden 5.01 (1984)
  7. Vill ni följa oss 2.22 (1984)
  8. Liv 7.25 (1983)
  9. Dansande man 4.11 (1983)
  10. Kärlekens park 6.30 (1983)
  11. Försök att glömma världen 5.27 (1981)
  12. Sekunder 1.33 (1982)
  13. Bara igår 5.11 (1982)
  14. 333 (3.13) (1980)
  15. Scotland Yard 2.39 (1980) (Eskimo Records, E02)
1988 LP diverse artister SYNTHETIC SOUNDS FROM ACCELERATING BLUE FISH
1989 12" EP [Page]
    Som en vind 4.15 // Maskinen i mig 3.49 / Dansande man '89 (4.29) / Fireball XL5 (1.40) (Accelerating Blue Fish, ACCS 1210)
30 mars 1992 samlings-CD PAGE [1981-1991]
  1. Världens bästa morgon 4.51 (1991)
  2. Bara sex 5.02 (1991)
  3. Ful hund (Mix '91) 4.32 (originalet är från 1990)
  4. Som en vind 3.50 (1989)
  5. Maskinen i mig 3.50 (1989)
  6. Vad ska jag hitta på? 4.41 (1988)
  7. Blå fötter 3.50 (1987)
  8. Som skjuten ur en kanon (Mix '91) 3.15 (originalet är från 1986)
  9. Mia & Tom (Mix '91) 4.16 (originalet är från 1984)
  10. En dag på zoo (Mix '91) 3.31 (originalet är från 1984)
  11. Stulen kyss (Mix '91) 4.09 (originalet är från 1983)
  12. 39 Stegen (Mix '91) 3.16 (originalet är från 1983)
  13. Dansande man 4.10 (1981) [eller 1983??]
  14. Hus av glas (Mix '91) 4.02 (originalet är från 1981)
  15. Som skjuten ur en kanon 3.20 (1986)
  16. Smör, pop & kärlek (Demo-version) 3.25 (1983)
  17. Aldrig mer 4.43 (1984) [eller 1983??] (Energy Rekords, ERCD 013)


22 mars 1994 CD HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?)

  1. Bilmusik 3.48
  2. Kurragömma 5.46
  3. Lyssna på mamma 3.57
  4. Fredag för dig 4.17
  5. Nr: 12 (4.47)
  6. Tarzan och Jane 4.20
  7. Underland 4.39
  8. Tidig morgon 4.06
  9. Allt jag pekar på 3.16 (Energy Rekords, ERCD 039)
1994 CD-maxi Bilmusik
  1. Bilmusik 3.48
  2. Underland (Dub Mix) 5.50
  3. Acid Skate 5.46 [recorded 1989] (Energy Rekords, ERCD 059)


1995 CD-maxi Förlåt

  1. Förlåt 4.15
  2. Tiden går 3.57
  3. Lyssna på mamma 3.40 [från HALLÅ!, 1994] (Energy Rekords, ERCD 084)
23 sep 1995 CD-singel Jag väntar
  1. Jag väntar 3.19
  2. Vrider och vänder 2.44 (Energy Rekords, ERCD 085)
"Från det kommande albumet GLAD".

1995 CD GLAD

  1. Står i din väg 3.04
  2. Förlåt 4.08
  3. Fredag igen 3.33
  4. Dom går hem 2.43
  5. Min telefon 3.13
  6. Jag väntar 3.59
  7. Tiden går 3.16
  8. Du 3.12
  9. Sover 4.57
  10. [olistad låt] 0.12 (Energy Rekords, ERCD 091)
29 feb 1996 CD-singel Står i din väg
  1. Står i din väg 3.02
  2. Ge mig förstärkning 3.55
  3. [olistad låt] 0.10 (Energy Rekords, ERCD 093)


1996 CD-singel Svänger

  1. Svänger 3.51
  2. Vad har du gjort (Look Wot You Dun) 3.05 [en cover av gruppen Slade] (Pool Sounds 751587)
21 okt 1996 CD HUR SÅ?
  1. Vet du 3.45
  2. Svänger 3.51
  3. Hur mår du? 3.06
  4. På ett berg 3.56
  5. Den dagen kommer 2.59
  6. Lägg dig ner 3.34
  7. Här é du, här é jag 3.42
  8. Stjärna 3.43
  9. Nära 3.44
  10. Jag kan inte förstå 3.45 (Pool Sounds 751588)
1996 CD-singel Hur mår du?
  1. Hur mår du? 3.06
  2. Jag kan inte förstå 3.45 (Pool Sounds 751591)
1997 CD-singel På ett berg
  1. På ett berg 3.56
  2. It's Alright, It's Ok (Svänger) 4.00 (Pool Sounds 751599)


1997 CD-singel Ibland

  1. Ibland 3.29
  2. Hej Du (Hey You) 4.08 [en cover av gruppen Bachman-Turner Overdrive] (Pool Sounds POOLS023)
1998 CD HELT NÄRA
  1. Vet inte vad 3.27
  2. Ibland 3.30
  3. Kom inte tillbaks 3.31
  4. Vi kan prata 3.31
  5. Ingenting kvar 4.23
  6. Svår att nå 3.53
  7. Så bra 3.19
  8. En trappa upp 3.22
  9. Som jag vill 3.10
  10. Hallå 3.23
  11. Hon sa 3.33 (Pool Sounds POOLCD008)
1998 CD-singel Ingenting kvar
  1. Ingenting kvar 4.22
  2. Kontroll 3.22 (Pool Sounds POOLS026)
22 May 1999 German CD REALLY CLOSE
  1. Today 3.27
  2. Some Days 3.30
  3. Get Out of My Sight 3.31
  4. We Keep Talking 3.31
  5. Catch Me 4.23
  6. Hard to Reach 3.53
  7. Okey 3.19
  8. You Live Upstairs 3.22
  9. As I Wish 3.10
  10. She Said 3.33 (VISION Records, TCM 035 CD)


1999 CD-singel Som det var

  1. Som det var 3.37
  2. Enkelt, eller hur? 3.34 (SubSpace Communications CDSSC 13)
sep/okt 2000 samlings-2-CD SÅ PASS! EN SAMLING MED PAGE 1980-2000
  1. Så Här 3.14 [tidigare outgiven; 2000]
  2. Landar 3.10 [tidigare outgiven; 2000]
  3. Som det var 3.37 [singel 1999; ny version 2000]
  4. Enkelt, eller hur? 3.35 [från singeln Som det var; 1999]
  5. Vet inte vad 3.28 [från HELT NÄRA, 1998]
  6. Ingenting kvar 4.23 [från HELT NÄRA, 1998]
  7. Ibland 3.32 [singel 1997 + från HELT NÄRA 1998]
  8. Vet du 3.50 [singel 1996 (??)] [från HUR SÅ?, 1996]
  9. På ett berg 4.01 [från HUR SÅ? 1996 + singel 1997]
  10. Svänger 3.57 [från HUR SÅ? 1996 + singel 1996]
  11. Tiden går 4.04 [från GLAD, 1995]
  12. Står i din väg 3.15 [från GLAD, 1995 + singel 1996]
  1. Jag väntar 3.20 [från GLAD, 1995 + singel 1995]
  2. Förlåt 4.09 [från GLAD, 1995 + singel 1995]
  3. Tidig morgon 4.07 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994]
  4. Lyssna på mamma 3.58 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994]
  5. Bilmusik 3.49 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994 + singel 1994]
  6. Bara sex 4.59 [från PAGE, 1992]
  7. Ful hund 4.35 [från PAGE, 1992]
  8. Som en vind 4.14 [maxisingel 1989]
  9. Vad ska jag hitta på? 4.45 [från SYNTHETIC SOUNDS FROM ACCELERATING BLUE FISH, 1988]
  10. Blå fötter 3.52 [singel 1987]
  11. Som skjuten ur en kanon 3.23 [singel 1986]
  12. Dansande man 4.11 [singel 1983] [har två minuters tystnad mot slutet]
  13. Så här (Diskodiktator Remix) 2.39 [2000] (SubSpace Communications CDCOM10)
sep/okt 2000 live CD LIVE PÅ SAMA 2000
  1. Intro 1.02
  2. Liv 5.32
  3. Mia & Tom 4.03
  4. Hus av glas 4.39
  5. En dag på zoo 4.07
  6. Dansande man 5.51
  7. The End 0.57 (SubSpace Communications LCDCOM 10)
Inspelat live av P3 på Kåren i Göteborg 1 april 2000. Medföljde gratis med den första upplagan av SÅ PASS! EN SAMLING MED PAGE 1980-2000.


Copyright (c) 2017-11-27 Jonas Wårstad.

Last update 2017-11-29.


Page at discogs.com


[home] [contact]
[buy CDs/DVDs online]